fbpx

Zašto Malac Genijalac?

10 razloga za najbolji izbor:

1. Malac Genijalac je jedina škola u Evropi, koja primenjuje originalni japanski program Mentalne aritmetike – HIKARI . Program poseduje jedinstven i efikasan metod koji potiče iz Japana, zemlje kolevke mentalne aritmetike.

2. Zahvaljujući jedinstvenom metodu, naši polaznici postižu izvanredne rezultate za kratko vreme. Već nakon dva meseca nastave u stanju su da računaju mentalno, što nije slučaj kod drugih programa u kojima se ne postižu takvi rezultati.

3. Program je fleksibilno i pažljivo osmišljen uzimajući u obzir individualne potrebe svakog deteta. Učenje se praktikuje u malim grupama, kroz zabavne aktivnosti, različite igre i takmičenja, pri čemu je najvažnija opuštajuća i kreativna atmosfera i pozitivni emocionalni odnosi.

4. Pored osnovnog fonda časova (12 mesečno), svakom detetu se pruža onoliko koliko mu je zaista potrebno. Tako da je dopunska i dodatna nastava dostupna svima kojima je to neophodno. Naš cilj da svako dete dostigne svoj maksimalni potencijal, zato našoj deci pružamo dodatni nastavni fond (do 20 časova mesečno), koji ne naplaćujemo.

5. U Našoj školi, učenici koriste originalni japanski Soroban – abakus koji je izrađen po japanskim standardima, isključivo od prirodnih materijala (bukve i bambusa).

6. Naš tim čine profesionalni nastavnici koji su uspešno prošli medjunarodnu obuku i sertifikovani su za trenere mentalne aritmetike.

7. Jedinstvenost i superiornost našeg programa ogleda se i u primeni inovativnih tehnologija. Upotrebom modernih trenažnih web aplikacija pruža se efikasna podrška kućnom radu. Tako naši učenici mogu putem web platforme rešavati domaće zadatke, uvežbavati stečena znanja putem ili se takmičiti sa drugim polaznicima širom sveta.

8. Malac Genijalac je Škola evropskih šampiona (European Championship in Mental Calculation, Basel, May 9th-12th 2018) i organizator i učesnik važnih međunarodnih takmičenja, što omogućava našim učenicima učešće na prestižnim svetskim nadmetanjima i Olimpijadama u mentalnoj aritmetici. Na ovaj način deca stiču dragoceno iskustvo i razvijaju zdrav takmičarski duh.

9. Po uspešnom završetku školovanja, našim polaznicima omogućeno je dalje besplatno usavršavanje i dostizanje prestižnog zvanja majstora mentalne aritmetike.

10. Kognitivni efekti postignuti učenjem našeg programa ne gube se po završetku školovanja, već postaju trajne sposobnosti i veštine koje Malci poseduju tokom čitavog života.

Ukoliko želite da vaše dete nauči brzo računanje i da razvije sposobnosti kao što su poboljšana pažnja, memorija i koncentracija, analitičko mišljenje, dobro pamćenje i jak fokus prijavite se za na Hikari program mentalne aritmetike.

Pozovite nas i saznajte više: +381654715555

info@malacgenijalac.com