Uslovi korišćenja sajta

Poštovani korisnici zahvaljujemo Vam se što ste posetili naš internet sajt. Pristup i korišćenje sajta podleže uslovima korišćenja i važećim zakonskim propisima kojima je uređena ova oblast. Pristupom i korišćenjem internet sajta, bezuslovno prihvatate sledeće Uslove korišćenja :

Zaštita autorskih prava

Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio i video materijal predstavljaju autorsko pravo i vlasništvo su njegovog autora. Sadržaj sa sajta možete preuzimati isključivo za informativne i edukativne svrhe, uz obavezu da označite izvor i sačuvate originalne oznake autorstva. Ukoliko sadržaj koristite u druge svrhe, potrebno je da pribavite pristanak vlasnika. Svako neovlašćeno korišćenje autorskih prava, prava intelektualne svojine i ostalih srodnih prava, predstavlja krivično delo.

Ograničene garancije

Sadržaj internet sajta može sadržati netačne podatke ili slovne greške. Promene sadržaja na sajtu su moguće u bilo kom trenutku bez predhodnog obaveštenja. Vlasnik ne garantuje da će internet sajt funkcionisati bez prekida i da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani, odnosno da je internet sajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom.

Ograničenje odgovornosti

Ne prihvatamo odgovornost za bilo kakvu štetu ili troškove koji mogu nastati kao posledica upotrebe ili zloupotrebe ovog sajta i sadržaja preuzetog sa njega.

Linkovi ka drugim web sajtovima

Linkovi (veze) na našem sajtu sa drugim web lokacijama, služe isključivo za vaše dodatno informisanje. Mi ni u kom vidu nismo odgovorni za te web lokacije niti za sadržaje na njima.

Izmena uslova korišćenja

Vlasnik u svakom trenutku može izmeniti ove uslove korišćenja, bez prethodnog upozorenja. Sve promene odredbi uslova biće prikazane na ovoj stranici sajta. Iz tog razloga preporučujemo Vam da periodično posećujete ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim uslovima korišćenja.