z

Politika privatnosti

Čuvamo privatnost svih posetilaca našeg internet sajta i štitimo lične podatke naših posetilaca. Molimo vas da pažljivo pročitate sledeću Politiku privatnosti :

Informacije koje prikupljamo

Možete posetiti ovaj internet sajt bez otkrivanja bilo kakve informacije o sebi. Naš server registruje imena domena, ali ne i e-mail adrese posetilaca sajta. Na pojedinim delovima ovog internet sajta, postoje online formulari na kojima možemo tražimo lične informacije o Vama kako bismo vam omogućili ostvarivanje određenih usluga ili pružanje informacija koje zatražite. Informacije koje tako dobijamo mogu se odnositi na ime i prezime, brojeve telefona ili e-mail adresu. Nikada neprikupljamo informacije koje nam nisu neophodne za ostvarenje usluge koju ste Vi zatražili.

Upotreba sakupljenih informacija

Informacije o domena do kojih dođemo koriste se isključivo u analitičke svrhe, kako bi smo izmerili broj poseta sajtu, prosečno provedeno vreme ili pregledane stranice. U slučaju kada je potrebno da date vaše lične podatke, od Vas će se tražiti poseban pristanak. Sve informacije koje nam date ili do kojih dođemo prikupljanjem, koristiće se isključivo za odgovaranje na Vaša pitanja ili za pružanje i poboljšanje naših usluga. U slučaju da se predomislite i da više ne želite da Vas kontaktiramo u budućnosti, molimo Vas da nas o tome obavestite na mail info@malacgenijalac.com.

Otkrivanje informacija

Informacije koje prikupljamo skladište se na našem serveru, kojem mogu pristupiti naši saradnici, državni organi i lica koja su angažovana za obradu podataka u svrhe navedene u ovoj politici. Moguće je davati informacije o upotrebi našeg internet sajta trećim licima ali bez uključivanja vaših ličnih informacija na osnovu kojih možete biti identifikovani.

Maloletni korisnici

Ukoliko ste maloletni, neophodna je da imate dozvolu zakonskih staratelja pre nego što nam date informacije o sebi. Maloletnicima koji nemaju odobrenje zabranjeno je davanje ličnih informacija.

Drugi internet sajtovi

Naš internet sajt može sadržati linkove ka drugim lokacijama koje nisu pod našom kontrolom i koje ne podležu ovoj Politici privatnosti. Ukoliko pristupite drugim internet sajtovima koristeći date linkove, podležete drugim politikama zaštite privatnosti, koje se mogu razlikovati od naše.

Upotreba kolačića (Cookies)

Poput većine sajtova na internetu, naš sajt korist tzv. “kolačiće” (Cookie). To su mali tekstualni fajlovi koje Vaš Internet pregledač čuva i koji pomažu da se identifikujete prilikom kasnijih poseta. Korišćenje kolačića je uobičajena internet praksa i većina pregledača je podešena tako da automatski prihvata kolačiće. Personalizacijom Vašeg internet pregledača uvek možete isključiti prihvatanje kolačića. Naš sajt koristi kolačiće isključivo u cilju poboljšanja kvaliteta interakcije, statističke analize posećenosti i optimizaciju oglašavanja na internetu preko servisa Google Analytics i Google Ads. Više o dataljima ovih servisa i mogućnostima podešavanja možete videti na sledećim linkovima :

www.google.com/analytics/learn/privacy.html, www.google.com/intl/en/policies/technologies/ads/, www.google.com/ads/preferences.