Online nastava u školama "Malac Genijalac"

Online nastava u školama

Mentalna aritmetika i praćenje nastave iz topline doma

Kod Malca Genijalca učenje ne prestaje ni u doba svetske pandemije, a sve to prvenstveno nam je omogućila naša moćna alatka – interaktivna WEB platforma, putem koje zaposleni i učenici komuniciraju na više nivoa. Ona omogućava da deca, bez prisustva u učionicama, mogu uvežbavati tehnike mentalne aritmetike, zabaviti se uz zanimljive igrice mentalne aritmetike, raditi domaće zadate i komunicirati sa svojim predavačima.

UČIMO OD KUĆE – BOLJE ZA SVE NAS!

U novonastaloj situaciji izazvanoj Corona virusom, koja nikome ne pada lako, a uz želju da period koji je bio i koji je i dalje pred nama učinimo lakšim i lepšim, kako našoj deci, tako i njihovim roditeljima, Malac Genijalac nastavio je svoj rad kroz onlajn nastavu – virtuelnu učionicu, što se nakon dva meseca konstantne upotrebe pokazalo odlično, te smo smo još jednom, u ovoj teškoj situaciji, opravdali poverenje svojih učenika i roditelja.

Kako je naša misija od samog osnivanja bila ta da ponudimo deci jedinstven trening mozga koji, je izuzetno važan u njihovoj osetljivoj uzrasnoj dobi – odlučili smo da odemo korak dalje, i nastavu prenesemo izvan naših dosadašnjih učionica. Nijedan deo časa nije bio izostavljen, niti manje kvalitetan. Radili smo uz pomoć udžbenika, praktikovali testove i mentalno računanje. Posvetili smo pažnju i logičkim zadacima, organizovali različite prezentacije, kako bi deci učinili čas što zanimljivijim i korisnijim. Takođe, svoju nastavu oplemenili smo i različitim multimedijalnim sadržajima, mozgalicama, problemskim zadacima, zagonetkama, vežbama za pažnju i mozak, kao i radovima (literarnim, likovnim i drugim), za čiju je inspiraciju deci poslužila naša škola, a koje možete ispratiti na našoj zvaničnoj Facebook stranici.

Čuvajući sebe, uspeli smo da sačuvamo i druge. Ostali smo kod kuće i radili na sebi! To je rad koji se uvek isplati!

Malac Genijalac – za decu koja menjaju svet!

Pretplatite se na naš bilten