Naša priča

Malac Genijalac je internacionalni edukativni sistem namenjen zdravom razvoju dečijeg mozga. Ciljevi Malca Genijalac su podsticanje i razvijanje intelektualnih veština i sposobnosti dece počev od ranog perioda života. Sledeći ovu viziju škola Malac Genijalac već dugo uspešno spaja “ najbolje iz različitih svetova ”, primenjujući dragocena iskustva Istoka i Zapada.


Naša misija

Misija naše škole je stvaranje novih generacija dece, koja će maksimalno iskoristiti svoje potencijale, koja će biti sposobna za najveća životna dostignuća i ići u korak sa izazovima savremenog vremena. Kako to činimo?

  • Razvijanjem svesti kod roditelja o potrebi podsticanja razvoja dečijih kognitivnih sposobnosti, počev od najranijeg živoptnog uzrasta.
  • Obezbeđivanjem sigurnog, stimulativnog i kreativnog obrazovnog okruženja u kome deca mogu rasti i razvijati se kao punopravni pojedinci.
  • Jedinstvenim programom koji uključuje primenu modernim tehnologija i odgovoran pristup od strane iskusnog i stručnog nastavnog kadra.
Naša priča 2

Naša vizija

Naša vizija je oblikovanje sigurnije budućnosti sve dece, u kojoj će ona biti organizovana, disciplinovana i sposobna da efikasno rešavaju probleme. Smatramo da sva deca zaslužuju da budu puni poštovanja prema sebi i drugima, da budu snažna, otporna i nezavisna, odnosno USPEŠNA I SREĆNA !
Ojačajmo nove generacije i pripremimo ih za budućnost!
Već godinama uspešno stvaramo njihovo bolje sutra!

Naša priča 3

Naš tim

Glavni autor našeg programa je gospodja Danica Banzić, Master učitelj Mentalne aritmetike. Gospodja Banzić je najveći domaći stručnjak za ovu oblast i jedan od vodećih evropskih stručnjaka za japanski abakus (soroban) sa specijalizacijom u Tokiju na prestižnoj Akademiji Tomoe Soroban. Član je medjunarodnih abakus asocijacija, organizator i učesnik na mnogim medjunarodnim takmičenjima i Olimpijadama u mentalnom računanju. Autor je prve knjige o mentalnoj aritmetici na srpskom jeziku

Tim škole Malac Genijalac čine isključivo akademski obrazovani stručnjaci (prosvetni radnici, učitelji, psiholozi, defektolozi ili vaspitači) koji poseduju neophodno iskustvo i proveren senzibilitet za rad sa decom. Svaki naš nastavnik je prošao međunarodnu obuku i stekao sertifikat za rad u školi.

Naša priča 4