fbpx

Sertifikovani predavači

DANICA BANZIĆ

Master učitelj i autor programa

Danica je jedan od najpoznatijih stručnjaka za japanski abakus na teritoriji Jugoistočne Evrope. Dugogodišnje iskustvo edukatora je ostvarila u okviru Centra za razvojnu edukaciju Malac Genijalac radeći kao nastavnik mentalne aritmetike na programima sa decom predškolskog i školskog uzrasta. Bavi se istraživačkim radom i proučava naučne osnove na kojima se zasniva mentalna aritmetika. Više puta je studijski boravila u Japanu gde se bavila istraživanjem japanskog abakusa (soroban). Specijalizirala je u Tokiju na prestižnoj Akademiji Tomoe Soroban, gde je stekla zvanje Master trenera Mentalne aritmetike. Aktivno je učestvovala u organizaciji više medjunarodnih skupova i takmičenja iz oblasti mentalne aritmetike. Autor je nekoliko obrazovnih praktikuma: Upoznajmo brojeve, Upoznajmo Soroban, Soroban 1, Soroban 2 i Soroban 3 i prve knjige o mentalnoj aritmetici na srpskom jeziku.

Jovan Stosić

Učitelj mentalne aritemetike

Moje ime je Jovan Stosić. U školici Malac Genijalac sam pronašao sebe i veliko mi je zadovoljstvo raditi sa decom. Osećam se ponosno i ispunjeno prenoseći im znanje i učeći ih veštinama mentalnog računanja.

Marko Veljković

Učitelj mentalne aritemetike

Moje ime je Marko Veljković. Rad sa decom u Malcu ne predstavlja samo posao već i zadovoljstvo jer pored podučavanja budućih velikih ljudi osećam kako se i sam unapređujem.

Zorica Elor

Učitelj mentalne aritemetike

Zorica Elor, specijalista za decu sa posebnim potrebama. I pored višegodisnjeg iskustva u radu sa decom i dalje sam spremna da nadogradjuje svoje znanje, jer ,, ako radiš posao koji voliš nećeš raditi  ni jedan jedini dan. „

Đorđe Mirković

Učitelj mentalne aritemetike

Đorđe Mirković, završo sam Pedagoški fakultet – Master razredne nastave. Za rad u Malcu Genijalcu sam se odlučio zbog dobro osmišljenog programa i pružanja mogućnosti stalnog usavršavanja. Učenje kroz igru i pozitivna klima doprinose realizaciji kvalitetne nastave.

Jelena Dokić

Učitelj mentalne aritemetike

Jelena Dokić, po struci sam Master razredne nastave. Moj izbor je Malac Genijalac, jer program odstupa od klasičnog sistema obrazovanja i omogućava trajno razvijanje raznih veština i sposobnosti koje deci olakšavaju život i učenje.

Jelena Pecić

Učitelj mentalne aritemetike

Jelena Pecić: “ Кao diplomirani defektolog oligofrenolog deo sam tima koji mi pruža mogućnost da radim sa decom u kreativnoj atmnosferi negujući pozitivne emocionalne odnose. U isto vreme pored dobrih matematičara, razvijamo mlade ljude, spremne da se suoče i pronađu rešenja u različitim životnim situacijama. „

Valentina Ninkovic

Učitelj mentalne aritemetike

Valentina Ninkovic, master učitelj.: “ Nakon rada u državnoj školi, Malac Genijalac mi je pružio priliku da odem korak dalje od klasičnog obrazovanja i steknem nova iskustva i veštine. Кreativno organizovana nastava mentalne aritmetike je ono što mene ispunjava kao predavača.“

Sanja Lazić

Učitelj mentalne aritemetike

Sanja Lazić, učitelj mentalne aritmetike. Veoma sam odgovorna i posvećena u radu sa decom. Obrazovni centar Malac Genijalac me motiviše da se kao predavač neprestano trudim i radim na razvijanju intelektualnih sposobnosti dece.