fbpx

Počinje mesec darivanja.
Neka novogodišnji blagdani
unesu radost u naša srca!
Pokrećemo VELIKU NACIONALNU AKCIJU –  ZNANJE NA DAR !

Poznajete dete uzrasta od 4 do 12 godina, koje bi želelo da pohađa našu školicu, ali koje to sebi ne može priuštiti?
Ili možda mislite da baš Vaše dete zaslužuje da postane Malac Genijalac?
Pozivamo Vas da učestvujete u novogodišnjoj akciji i na taj način omogućite deci širom Srbije da se pridruže našem programu za razvoj intelektualnih veština.

PRAVILA UČESTVOVANJA

Sve što treba da uradite je da do 07. januara 2020. godine popunite i pošaljete podatke o detetu uz priloženo motivaciono pismo kojim opisujete njegova interesovanja i talente. Takođe, poželjno je da nam pošaljete i preporuku njegovog učitelja ili vaspitača.

Prilikom prijave označite lokaciju škole za koju se prijavljujete.
PRIJAVA SE VRŠI NA FORMULARU NA DNU STRANICE

Među onima koji podnesu validnu prijavu, izabraćemo po jednog učenika po školi, koji će besplatno pohađati godišnji program Mentalne aritmetike. Dodelićemo ukupno 48 STIPENDIJA U MESTIMA ŠIROM SRBIJE, ukupne vrednosti preko 3.000.000 dinara!

*Odabir pristiglih prijava obaviće žiri sastavljen od lokalnih nastavnika, koji će izabrati onog kandidata za koga na osnovu motivacionog pisma i preporuke učitelja ili vaspitača smatraju da najviše zaslužuje da se pridruži našem timu.

Podaci o izbranim polaznicima programa biće objavljeni 10. januara 2020. godine na stranici www.malacgenijalac.com

SPISAK STIPENDISTA: 

Izabrani polaznici kreću sa nastavom tokom januara 2020.

Dodatne informacije :

info@malacgenijalac.com

065/4715555

Želimo da pripremimo novu generaciju dece za izazove budućnosti.  Zato smo prvi u Srbiji razvili školicu u kojoj deca mogu razvijati sopstvenu kreativnost i mentalne sposobnosti, koristeći japanski način obrazovanja.  Nastava u našim školama se održava vikendom (3 × 45 minuta), a sprovodi se u malim grupama, u kreativnoj i zabavnoj atmosferi.