fbpx

O nama

Malac Genijalac je internacionalni edukativni sistem namenjen zdravom razvoju dečijeg mozga. Ciljevi Malca Genijalca su podsticanje i razvijanje intelektualnih veština i sposobnosti dece počev od ranog perioda života. Sledeći ovu viziju Malac Genijalac uspešno spaja “najbolje iz različitih svetova ”, primenjujući dragocena iskustva Istoka i Zapada.

Naša misija

Misija naše škole je stvaranje genijalne dece! Kako to činimo?

  • Razvijanjem svesti kod roditelja o potrebi podsticanja razvoja dečijih kognitivnih sposobnosti.
  • Obezbeđivanjem sigurnog, stimulativnog i kreativnog obrazovnog okruženja gde deca mogu rasti i razvijati se kao pojedinci.
  • Jedinstvenim programom sa modernim tehnologijama realizovanim od strane stručnog nastavnog kadra.

Naša vizija

Vizija nam je oblikovanje sigurnije budućnosti naše dece, u kojoj će oni biti organizovani, disciplinovani, sposobni da efikasno reše problem, puni poštovanja prema sebi i drugima, snažni, otporni i nezavisni, odnosno USPEŠNI I SREĆNI!

Ojačajmo buduće generacije!
Zajedno stvaramo njihovo bolje sutra!

Naš tim

Glavni mentor programa Mentalne aritmetike je gospođa Danica Banzić, Master učitelj Mentalne aritmetike. Gospođa Banzić je najveći domaći stručnjak za ovu oblast i jedan od najeminentnijih evropskih stručnjaka za japanski abakus (soroban) sa specijalizacijom u Tokiju na prestižnoj Akademiji Tomoe Soroban. Član je međunarodnih abakus asocijacija, organizator i učesnik na značajnm međunarodnim takmičenjima i Olimpijadama u mentalnom računanju. Autor je prve knjige o mentalnoj aritmetici na srpskom jeziku.

Tim škole “Malac Genijalac” čine isključivo fakultetski obrazovani stručnjaci, prosvetni radnici, učitelji, psiholozi, defektolozi i vaspitači. koji poseduju neophodno iskustvo i proveren senzibilitet za rad sa decom. Svaki naš nastavnik je prošao međunarodnu obuku čime je uspešno sertifikovan za učitelja Hikari mentalne aritmetike. Spisak centara pogledajte na sledećem linku.

Zorica Elor

Učitelj mentalne aritemetike

Zorica Elor, specijalista za decu sa posebnim potrebama. I pored višegodisnjeg iskustva u radu sa decom i dalje sam spremna da nadogradjuje svoje znanje, jer ,, ako radiš posao koji voliš nećeš raditi  ni jedan jedini dan. „

Đorđe Mirković

Učitelj mentalne aritemetike

Đorđe Mirković, završo sam Pedagoški fakultet – Master razredne nastave. Za rad u Malcu Genijalcu sam se odlučio zbog dobro osmišljenog programa i pružanja mogućnosti stalnog usavršavanja. Učenje kroz igru i pozitivna klima doprinose realizaciji kvalitetne nastave.

Jelena Dokić

Učitelj mentalne aritemetike

Jelena Dokić, po struci sam Master razredne nastave. Moj izbor je Malac Genijalac, jer program odstupa od klasičnog sistema obrazovanja i omogućava trajno razvijanje raznih veština i sposobnosti koje deci olakšavaju život i učenje.

Jelena Pecić

Učitelj mentalne aritemetike

Jelena Pecić: “ Кao diplomirani defektolog oligofrenolog deo sam tima koji mi pruža mogućnost da radim sa decom u kreativnoj atmnosferi negujući pozitivne emocionalne odnose. U isto vreme pored dobrih matematičara, razvijamo mlade ljude, spremne da se suoče i pronađu rešenja u različitim životnim situacijama. „