Velika novogodišnja predstava – za sve Malce iz škola :

–  Malac Genijalacu u Zemunu (Dubrovačka 3) i

–  Malac Genijalac na Novom Beogradu ( A blok i SC “ 11. april ”)

Dragi naši Malci pozivamo Vas na veliku novogodišnju predstavu “ KO JE OVDE DEDA MRAZ ? “ , u nedelju 30.12. od 17.30h u operi Madlenianum (Glavna 32, Zemun).

Dodjite da se družimo, ispratimo staru i spremno dočekamo novu godinu. Organizovano je slikanje sa deda Mrazem i Malcem Genijalcem. Takodje družićemo se i sa našim prijateljima iz Super Raspust.

Nova Godina je povod za darivanje, zato je Malac Genijalac odlučio da ove godine poklone daruje onima kojima su najpotrebniji – deci bez roditeljskog staranja.

. . .

U raskošnom hotelu na vrhu Severnog pola, vesela družina željno iščekuje dolazak deda Mraza. Upravo odavde, krenuće pokloni za svu decu sveta. Sve je spremno za najveseliju zabavu i paketiće.

Dok oni užurbano rade, nisu ni primetili da su se u njihove redove uvukla i dva nevaljalca, sa planom da ukradu paketiće. Maskirajući se u lažnog Deda Mraza, pokušaće da prevare naše drugare i sve poklone zadrže za sebe.

Da li će u tome uspeti?

Da li će deca ostati bez svojih paketića? 

U urnebesno zabavnoj novogodišnjoj zavrzlami, lažni Deda Mraz i njegovi nevaljali pomoćnik biće otkriveni, a paketići vraćeni deci koja će uz mnogo interakcije pomoći našim drugarima.

Uloge : Jelena Matijašević, Milan Pajić, Tanja Živković, Davor Perunović, Marko Milosavljević, Jelena Velkovski.

Trajanje predstave : 40 – 45 min