O nama

Malac Genijalac je internacionalni edukativni sistem namenjen zdravom razvoju dečijeg mozga. Ciljevi Malca Genijalac su podsticanje i razvijanje intelektualnih veština i sposobnosti dece počev od ranog perioda života. Sledeći ovu viziju Malac Genijalac uspešno spaja “ najbolje iz različitih svetova ”, primenjujući dragocena iskustva Istoka i Zapada.

Naša misija

Misija naše škole je stvaranje genijalne dece! Kako to činimo?

  • Razvijanjem svesti kod roditelja o potrebi podsticanja razvoja dečijih kognitivnih sposobnosti.
  • Obezbeđivanjem sigurnog, stimulativnog i kreativnog obrazovnog okruženja gde deca mogu rasti i razvijati se kao pojedinci.
  • Jedinstvenim programom sa modernim tehnologijama realizovanim od strane stručnog nastavnog kadra.

Naša vizija

Vizija nam je oblikovanje sigurnije budućnosti naše dece, u kojoj će oni biti organizovani, disciplinovani, sposobni da efikasno reše problem, puni poštovanja prema sebi i drugima, snažni, otporni i nezavisni, odnosno USPEŠNI I SREĆNI!

Ojačajmo buduće generacije!
Zajedno stvaramo njihovo bolje sutra!

Naš tim

Glavni mentor programa Mentalne aritmetike je gospođa Danica Banzić, Master učitelj Mentalne aritmetike. Gospođa Banzić je najveći domaći stručnjak za ovu oblast i jedan od najeminentnijih evropskih stručnjaka za japanski abakus (soroban) sa specijalizacijom u Tokiju na prestižnoj Akademiji Tomoe Soroban. Član je međunarodnih abakus asocijacija, organizator i učesnik na značajnm međunarodnim takmičenjima i Olimpijadama u mentalnom računanju. Autor je prve knjige o mentalnoj aritmetici na srpskom jeziku.

Tim škole “ Malac Genijalac ” čine isključivo fakultetski obrazovani stručnjaci, prosvetni radnici, učitelji, psiholozi, defektolozi i vaspitači. koji poseduju neophodno iskustvo i proveren senzibilitet za rad sa decom. Svaki naš nastavnik je prošao međunarodnu obuku čime je uspešno sertifikovan za učitelja Hikari mentalne aritmetike. Spisak centara pogledajte na sledećem linku.

Milena Mitrović

Učitelj mentalne aritemetike

Master učitelj i edukator programa mentalne aritmetike. Veoma volim nov i zanimljiv način računanja na abakusu. Zahvaljujući ljubavi prema deci i matematici došla sa do školice Malac Genijalac.

Nevena Nikezić

Učitelj mentalne aritemetike

Master učitelj i edukator mentalne aritmetike. Ispunjava me misija stvaranja genijalne dece, kao i to što sam deo škole u kojoj se deca razvijaju na optimalni način, stimulativnim i kreativnim učenjem.

Dora Radl Ćućić

Učitelj mentalne aritemetike

U školi MG Osijek radim kao učiteljica mentalne aritmetike. Ovaj posao me jako veseli, prije svega jer volim raditi s djecom.

Ljubica Stantić

General Manager

Ljubica Stantić, vlasnica i učiteljica u školi u Osijeku. Raditi s djecom mi predstavlja veliko zadovoljstvo, ali i izazov zbog zahtijevnosti programa koji provodimo.