Ko je Malac Genijalac?

O nama

Malac Genijalac je internacionalni edukativni sistem namenjen zdravom razvoju dečijeg mozga. Ciljevi Malca Genijalac su podsticanje i razvijanje intelektualnih veština i sposobnosti dece počev od ranog perioda života. Sledeći ovu viziju Malac Genijalac uspešno spaja “ najbolje iz različitih svetova ”, primenjujući najbolja iskustva Istoka i Zapada.

Mentalna aritmetika (jap. Anzan) nastala iz tradicionalne istočnjačke discipline, danas predstavlja popularan i moderan edukativni program sve više prisutan i u zapadnom delu sveta. Tako se ovaj revolucionarni program razvoja kognitivnih sposobnosti dece, veoma uspešno sprovodi u preko 90 internacionalnih centara Malac Genijalca širom regiona (Srbija, BiH, Crna Gora, Hrvatska, Madjarska, Slovačka, Švajcarska…)

HIKARI Mental arithmetic

Internacionalna škola Mentalne aritmetike Malac Genijalac u svojoj nastavi primenjuje originalni HIKARI光program Mentalne aritmetike. Program poseduje jedinstveni metod poreklom iz Japana, zemlje koja predstavlja kolevku ove prestižne discipline. Nastao je kao rezultat dugogodišnjeg rada psihologa, pedagoga i drugih stručnjaka iz oblasti edukacije i obrazovanja, a zasniva se na upotrebi drevne računaljke abakus (jap. Soroban), čijom vizuelizacijom se postiże izvanredno brzo računanje. Medjutim samo brzo računanje nije naš cilj, već samo jasan pokazatelj toga da su naši polaznici na pravom putu u ovladavanju sposobnostima kao što su: jasna vizuelizacija, fokus, koncentracija, analitičnost, logičko razmišljanje i memorija. A na kraju i ono ka čemu težimo samopouzdanju i inteligenciji koje nesumnjivo dolaze paralelno sa ovim procesom.

Za prijavu na program mentalne aritmetike posetite našu stranicu „ONLINE UPIS“

Pozovite nas i saznajte više: +381654715555

info@malacgenijalac.com

Naš tim

abakus mentalna aritmetika malac genijalac brzo racunanje

Osnivač škole Mentalne aritmetike je gospodja Danica Banzić, jedna od najpoznatijih stručnjaka za japanski abakus na teritoriji Evrope. Gospođa Banzić je Master trener Mentalne aritmetike, a specijalizirala je u Tokiju na prestižnoj Akademiji Tomoe Soroban. Organizator je više medjunarodnih skupova i takmičenja iz oblasti mentalne aritmetike. Autor je knjige Mentalna aritmetika.

Tim škole Malac Genijalac čine isključivo stručnjaci koji poseduju adekvatno znanje iz oblasti psihologije, pedagogije, defektologije i srodnih disciplina. Prošli su neophodnu međunarodnu obuku, čime su sertifikovani kao treneri mentalne aritmetike. Svi poseduju neophodno iskustvo i proveren senzibilitet za rad sa decom.